Symfoniorkestern Pro Musica
   

Symfoniorkestern Pro Musica

Symfoniorkestern
Symfoniorkestern Pro Musicas 60-års jubileum, 2017-10-14. Passionskirche - Marheinekeplatz 1, Berlin-Kreuzberg.

Äntligen? Vi hoppas att hösten skall innebära att hela orkestern kan spela tillsammans igen. Vi har planerat för repstart 19 augusti. Då kommer vi spela Sibelius. Konserten vill vi ha 9 eller 10 oktober. vi har också planerat för julkonsert 18 december i Stora hallen på Central.

Under sommaren har vi Snickarbacken bokad på torsdagar, vanlig reptid, för mindre ensembler. Ni som är spelsugna drar själva ihop spelkamrater och bokar er här via WP så det inte blir bokningskrockar. Antal personer som tillsammans får vara i rummen på KFUM har inte ändrats än. Vi hoppas på bättre tider och lättade restriktioner.

Sköna sommarhälsningar!

Vill du spela med oss?

Symfoniorkestern Pro Musica är en av Stockholms bästa fritidsorkestrar. Hos oss finns hängivna yrkesmusiker och amatörmusiker i alla åldrar.

Orkestern har en fin sammanhållning, spännande och varierad repertoar, och en förstklassig dirigent. Vi repeterar varje vecka på torsdagar kl 19.00-21.30 på KFUM Central, Rosengatan 1 (T-Rådmansgatan).

Vi har framförallt behov av fler stråkmusiker. Är du intresserad? Kontakta oss: kontakt@promusica.se

Vill du anlita oss?

Vi är en komplett symfoniorkester med besättning i samtliga stämmor. På vår repertoar finns bla requiem av Mozart, Brahms, Fauré och Jenkins, flera andra kyrkomusikaliska verk och naturligtvis Förklädd Gud. Vi är även öppna för nya utmaningar.

Förutom orkesterverksamhet har Pro Musica även mindre ensembler, som stråkkvartett, blåskvintett och klarinettkvartett. Är du intresserad? Kontakta oss: kontakt@promusica.se

Brahms - Ein Deutsches Requiem

Den 4 Juli 2019 spelade vi Johannes Brahms - Ein Deutsches Requiem med Berkeley Community Chorus och Södertälje Orkesterförening i Stockholms Konserthus.

Tack Berkeley Community Chorus för att ni bjöd oss på denna fantastiska upplevelse.

Vårt gästspel på ICA