Symfoniorkestern Pro Musica
   

Symfoniorkestern Pro Musica

Symfoniorkestern
Symfoniorkestern Pro Musicas 60-års jubileum, 2017-10-14. Passionskirche - Marheinekeplatz 1, Berlin-Kreuzberg.

Kommande evenemangSymfoniorkestern Pro Musicas Orkesterakademi

Våren 2019 startades Symfoniorkestern Pro Musicas Orkesterakademi. Vi har fått stöd från KFUM Central för att kunna anlita professionella coacher till de olika stämgrupperna för att utveckla samspelet.

Coachningen är frikopplad från aktuella konsertprojekt vilket innebär att alla medlemmar och övriga intresserade med rätt spelnivå är välkomna att deltaga.

Nästa coachningstillfälle är helgen den 23-24 november. Är du intresserad att delta eller vill veta mera? Hör gärna av dig till kontakt@promusica.se.

Se vårt repschema för detaljerad information om tid och plats.

Vill du spela med oss?

Symfoniorkestern Pro Musica är en av Stockholms bästa fritidsorkestrar. Hos oss finns hängivna yrkesmusiker och amatörmusiker i alla åldrar.

Orkestern har en fin sammanhållning, spännande och varierad repertoar, och en förstklassig dirigent. Vi repeterar varje vecka på torsdagar kl 19.00-21.30 på KFUM Central, Rosengatan 1 (T-Rådmansgatan).

Vi har framförallt behov av fler stråkmusiker. Är du intresserad? Kontakta oss: kontakt@promusica.se

Vill du anlita oss?

Vi är en komplett symfoniorkester med besättning i samtliga stämmor. På vår repertoar finns bla requiem av Mozart, Brahms, Fauré och Jenkins, flera andra kyrkomusikaliska verk och naturligtvis Förklädd Gud. Vi är även öppna för nya utmaningar.

Förutom orkesterverksamhet har Pro Musica även mindre ensembler, som stråkkvartett, blåskvintett och klarinettkvartett. Är du intresserad? Kontakta oss: kontakt@promusica.se

Vårt gästspel på ICA