Symfoniorkestern Pro Musica
   

Symfoniorkestern Pro Musica

Symfoniorkestern
Symfoniorkestern Pro Musicas 60-års jubileum, 2017-10-14. Passionskirche - Marheinekeplatz 1, Berlin-Kreuzberg.

Orkestern

Symfoniorkestern Pro Musica är en symfoniorkester med ett 50-tal musiker under ledning av vår chefsdirigent samt konstnärliga ledare Niclas Blixt. Vi är en ideell förening inom KFUM Central med en blandning av amatörmusiker och yrkesverksamma musiker i alla åldrar. Symfoniorkestern Pro Musica har varit verksam i Stockholm i 65 år.

Varje år gör Symfoniorkestern Pro Musica ett flertal egna produktioner, ofta med solister. Orkestern anlitas även för konserter med körer i Stockholmsområdet.

Kommande evenemangVill du spela med oss?

Symfoniorkestern Pro Musica är en av Stockholms bästa fritidsorkestrar. Hos oss finns hängivna yrkesmusiker och amatörmusiker i alla åldrar.

Orkestern har en fin sammanhållning, spännande och varierad repertoar, och en förstklassig dirigent. Vi repeterar varje vecka på torsdagar kl 19.00-21.30 på KFUM Central, Rosengatan 1 (T-Rådmansgatan).

Vi har framförallt behov av fler stråkmusiker. Är du intresserad? Kontakta oss: kontakt@promusica.se

Vill du anlita oss?

Vi är en komplett symfoniorkester med besättning i samtliga stämmor. På vår repertoar finns bla requiem av Mozart, Brahms, Fauré och Jenkins, flera andra kyrkomusikaliska verk och naturligtvis Förklädd Gud. Vi är även öppna för nya utmaningar.

Förutom orkesterverksamhet har Pro Musica även mindre ensembler, som stråkkvartett, blåskvintett och klarinettkvartett. Är du intresserad? Kontakta oss: kontakt@promusica.se

Vårt gästspel på ICA